Pcb Test
RO EN

Cine suntem

Despre Noi
Suntem o casă (firmă) de testare activă în cadrul industriei globale a fabricării de produse electronice. Punem la dispoziție armături pentru circuite interne sau testări funcționale ca soluții de sine-stătătoare, sau care pot fi folosite împreună cu software-ul de testare pentru companiile producătoare de produse electronice cu un volum ridicat, sau cu un mediu de producție cu o libertate largă de combinare a pieselor. 
Noi gestionăm întregul proces de dezvoltare al armăturilor și software-ului de testare, începând cu stadiul de concepere și până la instalarea finală la fața locului și punerea în funcțiune. Suntem o echipă de ingineri, programatori (ingineri de software) și tehnicieni cu peste 10 ani de experiență în domeniul conceperii și dezvoltării de armături și software pentru circuite interne și testări funcționale.

În timp am acumulat o cunoaștere aprofundată și un know-how cuprinzător în ceea ce privește toate platformele pentru circuite interne și testări funcționale, inclusiv cele mai noi sisteme de testare InLine și MDA și ultimele tehnologii de testare folosite în cadrul testării plăcilor electronice. 
Venim în sprijinul clienților noștri cu know-how-ul și experiența noastră în ceea ce privește sarcinile lor de dezvoltare a unor procese de testare complexe, concentrându-ne nu doar pe nivelul cerut de acoperire a testării, ci și pe caracteristicile specifice ale mediului de testare și producție al clienților noștri. Despre Noi

Valorile noastre fundamentale

Noi credem că scopul nostru principal este acela de a-i ajuta pe clienți să obțină un proces de fabricație fără erori, însă pentru a obține o linie de producție lipsită de defecte, este necesară luarea în considerare a tuturor factorilor care pot afecta calitatea testării. Din acest motiv, responsabilitatea noastră principală este aceea de a oferi clienților noștri o valoare de inginerie. Noi nu dezvoltăm doar niște simple armături și software-uri de testare, ci ne folosim experiența și know-how-ul nostru în vederea conceperii și integrării acestora în cadrul mediului de producție al clientului nostru cu scopul de a îmbunătăți rezultatele generale ale testării.
Noi credem că succesul nostru este subordonat unui proces de învățare continuu și bazat pe colaborarea cu clienții noștri, și prin urmare una dintre valorile noastre de bază este consolidarea unei relații pe termen lung. Prin faptul că lucrăm împreună cu clientul în cadrul diferitelor proiecte și în circumstanțe diferite nu doar că ne îmbogățim know-how-ul și experiența noastră, ci ne ajută, de asemenea, să fim mai creativi atunci când căutăm soluții inovative pentru a răspunde la provocările asociate testării. Cu cât lucrăm mai mult cu un client, cu atât mai profund devine know-how-ul nostru, cu atât mai extinsă este experiența noastră și cu atât mai eficientă și profitabilă este activitatea noastră.

Modul în care operăm

Peste 80% din activitatea noastră este generată de recomandări venite din partea clienților satisfăcuți

Fiecare armătură pentru testarea circuitelor interne sau funcțională este un dispozitiv unic și reprezintă un element cheie pentru asigurarea unei calități ridicate a procesului de producție al plăcilor electronice.Pentru noi este un lucru știut faptul că vânzătorii de armături își dezvoltă produsele la cea mai ridicată calitate și acuratețe posibile și că fiecare client așteaptă cel puțin aceste lucruri; cu toate acestea, designul unic și performanța excelentă a armăturilor noastre ne diferențiază în cadrul activităților noastre și ne aduc atât de multe recomandări.

Ne concepem și dezvoltăm armăturile în cadrul platformei AutoCAD. Integrăm toate componentele armăturilor, desenele CAD ale plăcii și dispozitivele de testare în cadrul unui design AutoCAD. Platforma noastră deschisă de design nu doar că asigură o configurație eficientă a armăturilor și un proces de producție rapid și fără erori, ci și permite clienților noștri să adapteze re-modelarea ulterioară a plăcii fără modificarea armăturilor (aflați mai multe – video despre conceperea unui armătură în AutoCAD).
Armături de testare standard și componente software. Cu toate că fiecare armătură de testare și software sunt unice în termeni de design și funcționalitate, folosim componente standard atunci când dezvoltăm armăturisorii pentru a evita situația în care clientul nostru trebuie să țină un inventar costisitor al pieselor de rezervă și să aloce timp pentru dezvoltarea unor procese de învățare consumatoare de timp.

Verificăm întotdeauna concordanța dintre fișierele armăturilor, datele CAD ale plăcii și cele ale plăcii de testare.
 Înaintea desfășurării oricărui proces de producție, comparăm întotdeauna datele CAD ale plăcii, fișierele armăturisorii și placa pentru testare pentru a verifica existența unor inconsistențe între versiuni și discrepanțe în termeni de configurație. În acest fel, ne asigurăm că armăturile și software-ul nostru de testare sunt 100% în concordanță cu placa de testat.
Ne testăm armăturile înainte de a le trimite clienților. Testăm fiecare armătură și software pentru detectarea unor greșeli cu privire la designul mecanic și cablajul electric, precum și cu privire la robustețea operațională și operativitatea pe durata testării. Asigurăm faptul că armăturile și software-ul nostru de testare nu conțin erori înainte ca acestea să părăsească fabrica noastră (aflați mai multe – video despre procesul de calitate).
 
Livrăm o documentație prietenoasă pentru utilizatori și un kit gratuit cu piese de rezervă pentru fiecare armătură.
Toate armăturile noastre sunt livrate cu un set de piese de rezervă și cu o documentație completă.
 
Oferim o analiză cu elemente finite (FEA) și un test de punte tensometrică. La cererea clientului, desfășurăm o analiză FEA și un test de punte tensometrică pe orice tip de armătură (aflați mai multe – video despre analiza FEA și testul de punte tensometrică).

Ce pot aștepta clienții din partea noastră

O echipă de ingineri, programatori (ingineri de software) și tehnicieni de producție cu o cunoaștere aprofundată și o experiență acumulată în timp în ceea ce privește toate platformele de testare și cele mai noi tehnologii de testare. Peste 10 ani de experiență în domeniul dezvoltării de armături și software pentru testare, cu un know-how cuprinzător și o plajă vastă de soluții de design dovedite și de încredere pentru soluționarea celor mai dificile cerințe de testare ale clienților noștri.
 
O singură companie pentru toate nevoile, de la concepere și până la instalare. Livrăm armături sau software de testare ca produse de sine-stătătoare, sau combinate sub formă de soluții complete de testare. Gestionăm întregul proiect, de la stadiul lui de concepere, la instalarea finală la fața locului și punerea lui în funcțiune.

Armături și software fără erori, testate pe deplin și pregătite de operare. Procesele noastre de calitate și de testare garantează o performanță ridicată și defecte zero ale armăturilor și software-ului de testare
WAC-1 Video despre procesul de testare și echipamentul de testare al cablajului
Timp scurt de livrare și prețuri competitive. Maniera noastră agilă de organizare și platforma noastră de design și producție modernă și flexibilă reprezintă baza structurii noastre de producție optimizată, cu un cost de producție scăzut și un timp scurt de fabricare. În acest fel, putem să oferim timpi scurți de pregătire și prețurile competitive solicitate în prezent în cadrul industriei producătoare de produse electronice. Suntem mândri că facem parte din cadrul puținelor case de armături (companii) cu un timp de livrare scurt.

O platformă de design și producție modernă și flexibilă care include un software de design al armăturilor bazat pe o unealtă de desen CAD deschisă care ne permite să concepem armături cu un grad ridicat de flexibilitate și precizie, asigurând, în același timp, incorporarea automată în cadrul designului a designului pentru testare și a regulilor de concepere a armăturilor, niște capacități de producție și testare care garantează un grad ridicat de acuratețe și o toleranță scăzută ale tuturor pieselor mecanice și un cablaj lipsit de erori, precum și o platformă tehnologică ce încorporează o analiză cu elemente finite (FEA) și un test de punte tensometrică în cadrul designului nostru și un proces de fabricare pentru toate tipurile de armături.

 
WAC-2 Video cu 3 părți care ilustrează designul armături, și procesele de foraj și frezare
 
Armături și software de testare care sunt ușor de operat, simplu de întreținut și sigure în utilizareArmăturile și software-ul nostru de testare sunt menite și concepute să se adapteze la procesele de operare ale clienților noștri și la nivelurile de siguranță. Componentele standard ale armăturilor, un design prietenos în termeni de mentenanță și o documentație completă a armăturilor simplifică procedurile de service și reduc timpii de întrerupere.
Despre Noi

Testimoniale

Boštjan Brodej
Boštjan Brodej
star star star star star

SG Automotive d.o.o. (Slovenia) lucrează cu cei de la PCB-Test Kft începând cu anul 2009.  

În anul  2009 căutam un furnizor suplimentar pentru armături ICT și am decis să începem colaborarea cu PCB-Test, întrucât aceștia ne oferă armături ICT inovative pentru cerințele noastre de testare și ne-au ajutat întotdeauna să găsim soluții bune pentru problemele noastre de la locație. PCB-Test Kft a implementat sugestiile și modificările noastre și ne-au livrat de fiecare dată armăturile la timp.

Suntem foarte mulțumiți de raportul preț/performanță a calității al celor de la PCB-Test Kft și intenționăm să lucrăm cu ei și pe viitor. 

Boštjan Brodej, Test Engineer (Inginer testare) -  SG Automotive d.o.o., Slovenia

Norbert Geges
Norbert Geges
star star star star star

Da, mulțumesc pentru întrebare, totul a mers perfect cu adaptorul. A fost folosit în scopuri de dezvoltare și am finalizat cu succes dezvoltarea.

Comunicarea a funcționat excelent ........

Norbert Geges, Dezvoltare de produse - ELESTA GmbH, Elveția 

Peter Samu
Peter Samu
star star star star star

Balluff Elektronika Kft. (Ungaria) lucrează cu PCB-Test încă din anul 2013. După o fază inițială scurtă de lansare, avem în prezent o relație bună cu PCB-Test. Adaptoarele ICT (în interiorul circuitului) comandate și primite prezintă calitatea solicitată. De asemenea, suntem mulțumiți de asistența tehnică oferită în ceea ce privește legarea adaptoarelor. Obișnuiam să ne comandăm sondele de testare de la alți distribuitori, dar de când am experimentat calitatea sondelor de testare QA, le folosim pe cât posibil și pentru adaptoarele construite de noi înșine.

Întrucât suntem pe deplin satisfăcuți de calitatea și flexibilitatea celor de la PCB-Test Kft., dorim să continuăm acest parteneriat și pe viitor.

Peter Samu, Team Manager Test Instrumentation (Manager de echipă pentru instrumentarea testărilor) -  Balluff Elektronika Kft

Ervin MAJOR
Ervin MAJOR
star star star star star

"Clarion Hungary Electronics Ltd are peste 10 ani de experiență în ceea ce privește colaborarea cu PCB Test Kft.

Am fost printre primii lor cumpărători care au achiziționat dispozitivele FEASA de la ei și am primit un sprijin extraordinar de la aceștia în acest sens, dar și cu privire la producția de armături, care au fost furnizate de PCB Test. 

Suntem foarte mulțumiți de flexibilitatea acestora în termeni de dezvoltare, prețuri și termene, așa încât recomandăm tuturor să lucreze cu ei." 

Ervin MAJOR, Engineering Group Manager (Director de grup al Departamentului de Inginerie)  -  Clarion Hungary Electronics Ltd, Ungaria 

Pedro Hernandez
Pedro Hernandez
star star star star star

Vă scriu pentru a vă oferi un feedback rapid cu privire la prima lucrare pe care ați realizat-o pentru noi.

Acum că lucrăm de ceva timp cu armăturile dvs., putem spune că suntem mulțumiți de calitatea generală a lucrării și felul în care funcționează aceasta.

A fost o lucrare simplă, dar nu am descoperit nicio greșeală sau niciun defect.

Pedro Hernandez  -  Celestica, Spania

 
M. Neureiter
M. Neureiter
star star star star star

Din păcate, abia acum reușesc să vă mulțumesc pentru munca bine prestată în proiectul nostru comun.

Ați construit adaptorul foarte rapid (în special având în vedere hardware-ul suplimentar complex) și, de asemenea, fără erori! Am vrut să laud această realizare! Vă rog să transmiteți acest mesaj și echipei dumneavoastră.

Domnul M. Neureiter - PRO Test, Germania

Peter Cernan
Peter Cernan
star star star star star

Lucrăm cu compania PCB-test Kft încă din anul 2010, alături de care am dezvoltat armături de testare pentru Marconi 4200, Teradyne Spectrum și pentru platforma de testare TRI. 

Cei de la PCB-test Kft s-au dovedit a fi profesioniști, atenți și rapizi în adresarea solicitărilor noastre. Aceștia au terminat de fiecare dată armăturile de testare conform planului, și au acordat o atenție deosebită detaliilor cu privire la designul și producția armăturilor și informațiile specifice ale cerințelor noastre de testare.

Lucrările au evoluat de fiecare dată într-o manieră ușoară, iar rezultatele ne-au satisfăcut pe deplin așteptările de fiecare dată.

Peter Cernan, Senior Leader NPI and R&D Support  -  Delta Electronics, Slovacia 

Cerere de oferta
Pcb Test

PCB TEST

Webdesign by SigmaNet